Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Τέλος στο κουδούνι για διάλειμμα διέταξαν οι Αλ Σαμπάαμπ στις σχολικές τάξεις.
Οι φανατικοί ισλαμιστές , που κυριαρχούν σε περιοχές της νότιας Σομαλίας , απαγόρευσαν τα καμπανάκια που χτυπούν για να σημάνουν το διάλειμμα στα σχολεία , αφού ο ήχος τους παραπέμπει , όπως λένε, σε αυτόν που κάνουν οι καμπάνες των χριστιανικών εκκλησιών .

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΑΝA
Κατηγορούμενος για πλαστογραφία , απάτες, ακόμα και ίδρυση εγκληματικής συμμορίας , ο Τούρκος μεγιστάνας Σεμ Οτζάν καταδικάστηκε
 τελικά σε είκοσι τρία χρόνια φυλάκιση ,
 παρά τις προσπάθειες του δικηγόρου του για αθώωση .
Αναζητώντας άσυλο , ο γόνος της γνωστής, ευκατάστατης οικογένειας είχε φύγει για την Γαλλία .
Ο ίδιος δήλωσε ότι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι πολιτικά υποκινύμενες .

ΑΓΕΛΑΔΑ . . . ΣΕ ΤΙΜΗ PORSCHE
Μια αγελάδα στη Βρετανία έσπασε κάθε ρεκόρ , καθώς ο νέος της ιδιοκτήτης για να την αποκτήσει μέσω δημοπρασίας χρειάστηκε να πληρώσει το ποσό των 110.000 λιρών !
Το πανάκριβο θηλαστικό άγγιξε την τιμή μιας Porsche εξαιτίας του ότι σε ημερήσια βάση παράγει τη διπλάσια ποσότητα γάλακτος από μια κοινή αγελάδα .

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ . . . ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ
Ξενοδοχείο στην Κοπεγχάγη εγαινίασε έναν πρωτοποριακό τρόπο για να παράγει ενέργεια και να καλύπτει τις ανάγκες του σε ρεύμα : χρησιμοποιεί δύο ποδήλατα γυμναστικής.
Να σημειωθεί πως οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου προσφέρουν δωρεάν γεύμα στους πελάτες που προτίθενται να κάνουν πεντάλ έτσι ώστε να παραχθεί αρκετή ενέργεια και παράλληλα να τους ανοίξει και η όρεξη από την άσκηση

Σε θάνατο καταδικάστηκε ο πρώην αρχηγός της κινεζικής αστυνομίας Γουέν Κιανγκ .
Ο 55χρονος κατηγορούμενος ενοχοποιήθηκε για βιασμό μιας φοιτήτριας και δωροδοκίες από μέλη συμμοριών , αξίας 1.770.000 ευρώ , για να τους προστατεύει κανονικά και με τον νόμο .
Ο ίδιος υποστήριξε ότι δέχτηκε αυτά τα χρήματα ως δώρα γενεθλείων και γιορτών.

Κυκλόφορησε το πρώτο στον κόσμο πορνοπεριοδικό για τυφλούς !
Πρόκειται για το «Tactile Minds» που χάρη στη μέθοδο Μπράιγ , η οποία σε αυτή την περίπτωση εφαρμόζεται εκτός από τα κείμενα και στις εικόνες του περιοδικού , απευθύνεται σε άτομα που έχουν χάσει την όρασή τους.
Δημιουργός του είναι ένας Καναδός και κάθε τεύχος κοστίζει περί τα 180 ευρώ.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ
Διεστραμένος 66χρονος από το Λέστερ της Βρετανίας καταδικάστηκε για κτηνοβασία και . . φθορά ξένης περιουσίας , με την κατηγορία πως –σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα- έκανε σεξ με ένα άλογο κι έναν γάιδαρο !
Όπως ανέφεραν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης , ο Ζόζεφ Σκουίρς προσωρινά αφέθηκε με περιοριστικούς όρους ελεύθερος , μέχρι να εκδοδεί το μέγεθος της ποινής που θα εκτίσει .

Έγινε . . . Γερμανόφωνη
Μια 13χρονη από το Κνιν της Κροατίας όταν συνήλθε , είκοσι τέσσερις ώρες μετά το κώμα στο οποίο έπεσε , άρχισε να μιλά άπταιστα γερμανικά!
Όπως ήταν φυσικό , η αλλόκοτη και φυσικά ανεξήγητη συμπεριφορά της μικρής προκάλεσε το ενδιαφέρον των γονιών της , αλλά και του νοσοκομείου του Σπλιτ όπου νοσηλευόταν .

ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ . . . ΑΤΙΑ
Δικαιολογία που σήκωνε . . . κι άλλο πρόστιμο επικαλέστηκε οδηγός αυτοκινήτου στη Bρετανία προκειμένου να γλιτώσει την κλήση της Τροχαίας για το γεγονός πως εισήλθε παράνομα σε λεωφορειολωρίδα .
Συγκεκριμένα , ο ευφάνταστος Βρετανός είπε στον αστυνομικό πως το έκανε για να γλιτώσει απο τα . . . ΑΤΙΑ που τον καταδίωκαν !
Είπαμε , αλλά όχι κι έτσι . . .

ΤΥΦΛΟ ΑΛΟΓΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ !
Τι κι αν έχασε την όρασή του και από τα δύο μάτια του .
Ο Χέρμπι,ένα υπέροχο άλογο ιππασίας στη Βρετανία , ακόμα και τυφλό δείχνει να τα καταφέρνει μια χαρά στην υπερπήδηση εμποδίων .
Και η αναβάτριά του η 27χρονη Λίντια Γκάλιχαν , μιλώντας για τις ικανότητες του Χέρμπι δηλώνει πως «είναι φορές που πραγματικά ξεχνάω πως είναι τυφλός».

Ο Γερμανός γλύπτης Πίτερ Λενκ παρουσίασε το νέο σατιρικό έργο του που απεικονίζει τον χριστιανοδημοκράτη πολιτικό Βόλκερ Κάουντερ ως . . . χορεύτρια ενδεδυμένη με φούστα φτιαγμένη από μπανάνες .
Στόχος του καλλιτέχνη ήταν να συγκεντρώσει χρήματα για τη Μαύρη Ήπειρο.

ΚΕΡΑΤΑΣ . . . ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ
Με τσεκούρι αποκεφάλισε τον πατέρα του ένας 32χρονος άντρας από την Ρουμανία, όταν τον έπιασε να ερωτοτροπεί με την ίδια του τη σύζυγο.
Ο Ορέλ Καρμίτρου άρχισε στη συνέχεια να κάνει βόλτες στο χωριό Λίποβα κρατώντας στα χέρια το κεφάλι του πατέρα του , ενώ λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε και μαχαίρωσε τη σύζυγό του , η οποία χαροπαλεύει .

ΓΙΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΧΑΔΙ . . . 5.000 ευρώ
«Ζητούνται νεόι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να περάσουν του μήνες Ιούλιο και Αύγουστο εργαζόμενοι σε μια γαλλική παραλία απλώνοντας αντηλιακό στις πλάτες όμορφων γιναικών η ανδρών .
Αμοιβή : 5.000 ευρώ» .
Η αγγελία είναι πέρα για πέρα αληθινή και σύμφωνα με τον «Independent”, δημοσιεύτηκε από τις αρχές της παραθαλάσσιας πόλης Sables-d’Olonne μάλλον για να διαφημίσουν τον τόπο τους !

ΚΑΛΠΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK
Για πρώτη φορά η βρετανική εκλογική επιτροπή αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook προκειμένου να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να μετάσχουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 6ης Μαίου .
Κι αυτό γιατί , σύμφωνα με τις μετρήσεις , οι νέοι πολίτες που χρησιμοποιούν το Facebook είναι εκείνοι που συνήθως δεν πάνε να ψηφίσουν .

Αν και το Βατικανό με ανακοίνωσή του το περασμένο Σάββατο έσπευσε να υπερασπιστεί τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ’ , μια επιστολή που συντάχθηκε το 1985 από τον ίδιο , ενώ ήταν ήδη καρδινάλιος , ενοχοποιεί τον Ποντίφικα για προσπάθεια που έκανε να συγκαλύψει υπόθεση παιδεραστίας στην οποία εμπλεκόταν ένας 38χρονος αιδεσιμότατος από την Καλιφόρνια .

Η ΠΙΟ ΠΙΣΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ
Αναγκάστηκε να παραμείνει στο Χονγκ Κονγκ επί δεκαπενθήμερο εξαιτίας του σκύλου της που το έσκασε από το αεροδρόμιο .
Η 41χρονη Κλερ Μπάκλι από τη Βρετανία δεν αναχώρησε ποτέ για την πατρίδα της και μέχρι σήμερα επί δώδεκα ώρες την ημέρα ψάχνει το αγαπημένο της τετράποδο στην περιοχή του αεροδρομίου αλλά και στους γύρω λόφους .

ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ !
Οι αρχές της Φλόριντα , που λόγω οικονομικής κρίσης δεν έχουν χρήματα για να συντηρήσουν μια παλιά γέφυρα της πόλης , σκέφτηκαν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν λίγα χρήματα .
Στρεφόμενοι προς το Χόλιγουντ λοιπόν προσφέρουν τη δυνατότητα σε όποιο στούντιο ενδιαφέρεται να την ανατινάξει για τις ανάγκες κάποιας ταινίας .
Με το αζημίωτο φυσικά !

GAY Ο «ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ»
Ο «Άγγλος Ασθενής» ήταν γκέι και όχι γυναικάς .
Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτουν επιστολές που είδαν το φως της δημοσιότητας στη Γερμανία και αναφέρουν πως ο κατάσκοπος που έδρασε κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου –και πριν από λίγα χρόνια η ιστορία του έγινε ταινία- ήταν ερωτευμένος με έναν στρατιώτη των ναζί .

ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΝΙΣΤΗ
Διπλωμάτης από το Κατάρ , στην προσπάθειά του να ανάψει κρυφά τσιγάρο στην τουαλέτα αεροσκάφους , προκάλεσε πανικό κατά τη διάρκεια πτήσης της United Airlines.
Το πλήρωμα βλέποντας τον καπνό πίστεψε πως επρόκειτο για καμικάζι αυτοκτονίας που ετοίμαζε επίθεση !
Προτού τελικά συλληφθεί ο «βομβιστής» , που αποδείχτηκε καπνιστής , έκανε και πλάκα λέγοντας πως προσπαθούσε να βάλει φωτιά στα παπούτσια του !

ΙΝΔΟΙ , ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΑ
Ζουν ανάμεσά μας !
Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα , ένας στους πέντε ερωτηθέντες δηλώνει πως υπάρχουν εξωγήινοι !
Αν και η πλειονότητα δεν πιστεύει σε εξωγήινους και ΑΤΙΑ , άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως πάνω από το 40% των Ινδών και των Κινέζων έχουν την πεποίθηση πως οι επισκέπτες από το Διάστημα ζουν ανάμεσά μας μεταμφιεσμένοι σε άνθρωποι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου