Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση του προέδρου της κοινότητας μας

                                  Ανακοίνωση
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη κάρδια μου όλους εσάς που βοηθάτε στη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας, οι Σύλλογοι αλλά και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο  εδώ στο χωριό μας το Λαγωπόδο για να στηρίξουμε τη μικρή ΕΣΜΑ να μπορέσει να μεταφερθεί στην Αγγλία και με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών της να έρθει σύντομα κοντά μας υγιής.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους από εσάς Ζακυνθινούς και όχι μόνο βοηθήσατε βάζοντας χρήματα στο λογαριασμό που ανοίξαμε ειδικά για αυτό το σκοπό.
Θέλω να ευχαριστήσω τους Συλλόγους είτε Πολιτιστικοί είτε Γονέων, την Αυτοκινητιστική Λέσχη, τις δυο Ενώσεις Γονέων του Νομού μας, όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (Ερα Ζακύνθου, Ερμής, Στίγμα, Σκάι), τις τοπικές Εφημερίδες (Ημέρα τσι Ζάκυνθος, Ερμής, Ελεύθερη Άποψη) και το τοπικό τηλεοπτικό σταθμό <Ionian Chanel> που μας βοήθησαν να γνωστοποιήσουμε το πρόβλημα της μικρής.
Επίσης να ευχαριστήσω τον Κ. Σ. που αν και βρίσκετε εκτός Ελλάδος έστειλε χρήματα με το πρόεδρο της Πρώτης Ένωσης Γονέων, την Δ. Τ. που με δική της πρωτοβουλία μαζεύει χρήματα και τα καταθέτει στο λογαριασμό, την Γ. Π. πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Γυμνάσιου Μαχαιράδου τον Γ. Τ. και τη Γ. Ζ. που ανταποκρίθηκαν και μέσα από τα φροντιστήρια που έχουν βοηθούν τη μικρή μας ΕΣΜΑ.
Ξέρω ότι σήμερα το κοριτσάκι μας βρίσκεται πάλι στην Αθήνα και στο Αγία Σοφία για να γίνουν οι καθιερωμένες εξετάσεις και αλλαγές στους σωλήνες τραχειοτομίας και σίτισης. Μάθαμε ότι τον Ιανουάριο θα μεταφερθεί στην Αγγλία και πιστεύουμε ότι θα καταφέρει  με τη βοήθεια όλων μας να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της.
Υπενθυμίζω και πάλι τους αριθμούς του λογαριασμού της τράπεζας Πειραιώς:
 Αρ. Λογαριασμού 5452-062857-273
IBAN GR66 0172 4520 0054 5206 2857 273
Τα ονόματα που παρουσιάζονται στο λογαριασμό είναι:
Nerjoni Kuitim το όνομα του πατέρα & Nerjoni Esma που είναι το όνομα της μικρής.
Τηλ. επικοινωνιας 6981 524 007 & 6974 034 800. 
                                                                                 Γκέρμπεσης Ιωάννης
                                                                             πρόεδρος Τ.Κ. Λαγώποδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου